Administratieve Diensten

Financiële Administratie 

Wij helpen u graag bij het opzetten en inrichten van uw administratie. De behoefte aan specifieke kennis en informatie, die u als ondernemer heeft, staan daarin centraal; wij richten uw administratie dan ook op maat in. Wij kunnen uw administratie zowel in zijn geheel voeren, maar ook bijwerken en controleren zijn  mogelijkheden. Ook kunnen we u een inkijkfunctie verschaffen in uw administratie doordat we gebruik maken van Exact-Online en u rechtstreeks kan meekijken hoe uw administratie ervoor staat. Ook zijn we gespecialiseerd in webshop administraties, we kunnen uw webshop pakket vaak ook koppelen aan Exact-Online.  We kunnen ook met de meeste webwinkels koppelingen leggen waardoor zowel verkopen/voorraad als financiële administratie  pakket inzichtelijk wordt. (Magento, Woo Commerce, Mijnwebwinkel etc.) vraag naar de mogelijkheden voor uw webwinkel.

 

Salarisadministratie

We kunnen uw totale salarisadministratie uit handen nemen (ook voor de bouw- en schilders branche). We maken voor uw personeel overzichtelijke loonstroken en geven diverse salarisrapportages zoals verzamelstaten, overzichten van loonkosten en journaalposten. Uiteraard verzorgen wij ook uw aangifte loonbelasting. 

 

Fiscale aangiften

U kunt met alle voorkomende belastingaangiften, waar u als ondernemer mee te maken heeft, bij ons terecht. Uw aangiften voor loon-, omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting verwerken we zeer efficiënt en uiteraard op de voor u meest gunstig mogelijke wijze. Uiteenlopende fiscale vraagstukken waar u tegenaan kunt lopen, en die u niet zelf kunt beantwoorden gaan we niet uit de weg. 

 

Controlling

Altijd gedacht dat dit wellicht niet voor uw onderneming of vereniging van nut zou kunnen zijn, omdat u te klein bent, of dit niet op uw bedrijfsvoering betrekking zou kunnen hebben. Behoefte aan meer grip op uw kosten of kennis om sneller in te kunnen spelen op tussentijdse ontwikkelingen zijn echter essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering! Schakel ons dan ook in voor een controlling-service op uurbasis of vast tarief en ontdek zelf wat de toegevoegde waarde op uw bestaande administratie is.

 

Met een stuk Controlling kunnen we u een beter administratief overzicht geven door via analyses tussentijds helder aan te geven hoe het met uw bedrijf gaat. Zo leveren wij u ondersteuning bij het opstellen van uw budgetten, begroting of tussentijdse rapportages. Controlling voorziet u van cijfervergelijkingen en maakt uw actuele liquiditeitspositie inzichtelijker en levert accuratere kostprijsberekeningen op. Kortom een nog beter functionerend en renderende bedrijfsvoering is een feit. Deze dienstverlening is eventueel ook mogelijk op detacheringsbasis indien u behoeft heeft aan een gestructureerde inzet van Controlling in uw bedrijf.

 

Advies

Graag adviseren wij u natuurlijk ook verder bij zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen zoals: 

- Ondernemingsplannen;

- Financiele planning;

- Administratieve procedures en processen;

- Kostenbesparingen;

- Interne controle;

- Risico-management;

- Financieringen;

- Werkkapitaal;

- etc etc.