over M&Y

M&Y bestaat uit een drietal bedrijfsonderdelen. Wij voeren als M&Y administratie voor een groot aantal MKB bedrijven de gehele administratie, salarisverwerking, belastingaangiftes (BTW/IB/VPB). Tevens heeft M&Y een divisie die ook onder de naam Beheer-VvE het beheer van enkele tientallen Verenigingen van Eigenaren voor zijn rekening neemt op financieel, algemeen, technisch en bestuurlijk beheer. Voor de nichemarkt Webshops is M&Y ook actief onder de naam Webshopbookkeeper, hierbij maken we optimaal gebruik van Exact-Online doordat veel webshop winkelpakketten te koppelen zijn met Exact-Online.

MKB adm.

 

M&Y Administratie doet voor tientallen MKB bedrijven de volledige administratie, van schoenendoos tot directe koppelingen met Exact-Online van de bankrekeningen en scan mogelijkheden van facturen.

VvE Beheer

M&Y Beheer-VvE voert voor tientallen VvE's het algehele beheer op diverse pakketten uit. Zowel financieel, algemeen, technisch als bestuurlijk.

Webshop

M&Y Webshopbookkeeper verzorgt voor tientallen webshops de administratie. Vaak met koppeling van de webwinkel tool en koppelingen met de bank en scan mogelijkheden van de leveranciersfacturen.