Bestuurlijke taken en anders.

De rol als bestuurder (voorzitter) vervullen binnen de VvE met gebruikmaking van enkele leden die ter plekke de aanspreekpunten zijn.

 

Rol van bestuurder op de KvK overnemen

 

Handelingsbevoegdheid conform splitsingsakte, model reglement, huishoudelijk reglement uitvoeren.

 

Aanspreekpunt voor externe partijen

 

Aanspreekpunt voor leden 


Aanvullende, andere taken.

Opstarten nieuwe vereniging van eigenaren

Het opstarten van nieuwe VvE’s vraagt een specifieke kennis en aanpak, inclusief de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Wij voeren dit uit middels een gestandaardiseerde aanpak. Hierdoor wordt alles in een keer goed geregeld, zowel in juridisch, financieel als in technisch opzicht.  Ook nieuwbouw complexen en of vastgoed ontwikkelaars zijn we graag van dienst.

 

Activeren slapende vereniging van eigenaren

Sommige VvE’s zijn om die uiteenlopende redenen niet (meer) actief. Hierdoor loopt u als eigenaar het risico dat bijvoorbeeld noodzakelijk onderhoud niet meer of te laat wordt uitgevoerd. Daardoor loopt de kwaliteit van het complex achteruit en daalt de waarde. Bovendien dient u als VvE aan een aantal wettelijke verplichtingen te voldoen. Op basis van maatwerkadvies kunnen wij uw VvE op een snelle en slagvaardige manier weer nieuw leven inblazen.

Andere Diensten

We kunnen ook als dagvoorzitter, alleen als voorzitter of ander bestuurslid een functie vervullen. Tevens doen wij aan mediation bij problemen in de VvE. Indien nodig is ook juridische kennis aanwezig of maken we gebruik van specialisten op appartementsrecht gebied.

 

Vraag naar de mogelijkheden, alles op vastgoedbeheer, bestuursfuncties of andere VvE of vastgoed gerelateerde zaken zijn mogelijk.